3. humanitarna utrka grada anđela – poziv na sudjelovanje

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u suradnji sa Sportskim klubom SRD315 Sjeverozapad i Funkcionalnim centrom Active Vita, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, organizira humanitarnu atletsku utrku – 3. humanitarna utrka grada anđela.

Financijska sredstva uplaćenih startnina biti će uplaćena na račun varaždinskog Doma za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“.

U Zagrebačkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban transakcijski račun, IBAN: HR3523600001502907846. Sve uplate su transparentne i dnevno se ažuriraju, iznos startnine je 70,00 kuna. Broj sudionika utrke ograničen je na 500.

Prijave se obavljaju putem interneta, na stranici https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4897/prijava_na_utrku

gdje je objavljen raspis utrke sa svim potrebnim podacima.

 

Start utrke biti će 14. svibnja u 11.00 sati na Kapucinskom trgu, a ruta dužine 4,85 kilometara prolazi gradskim ulicama i bedemima Starog grada. Vremenski limit za završiti utrku je 90 minuta, tako da se čitava ruta utrke stigne i prohodati.

 

Svakako treba dodati da će na svaku uplatu kotizacije fizičkih osoba, varaždinska tvornica PVC i ALU stolarije MARLEX, uplatiti jednaki iznos za humanitarnu svrhu utrke.

Više uplaćenih kotizacija znači dvostruko više sredstava za naše hrabre lavice i laviće!

 

U bogatom startnom paketu su: startni broj, čip za elektronsko mjerenje vremena, buff utrke, unikatna finišerska medalja, Vindi iso sport, Biovitalis sportski gel i Decathlon energetski gel. Po završetku utrku za sve sudionike osiguran je grah.

 

Iako se radi o utrci humanitarnog karaktera i naglasak je na pomoći, osigurane su bogate nagrade sponzora za najbrže u muškoj i ženskoj kategoriji.

 

 

                                                                                                                                  Predsjednik ZSUGV:

                                                                                                                            mr.sc. Alen Runac, prof.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

11 − 8 =

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.