7. zimski sportski višeboj

Bliži se 7. Zimski sportski višeboj – školarci, prijavite se i provedite zimske praznike u rekreaciji i druženju!

Bliže se zimski školski praznici, a s njima i popularni sportski višeboj kojeg Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina organizira već sedmu godinu. Tako će se sedmo izdanje Zimskog sportskog višeboja održavati od 27. prosinca do 5. siječnja u vremenu od 9 do 12 sati, a zabavne sportske i rekreativne aktivnosti završit će jednodnevnim zimskim izletom za sve redovite polaznike.

Plakat_Zimski sportski višeboj 2022

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, na veselje učenika od trećeg do sedmog razreda osnovne škole, nastavlja suradnju s gradskim osnovnim školama te i ove godine organizira besplatan sportski višeboj pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Na njemu mogu sudjelovati učenici od trećeg do sedmog razreda za koje je osigurano stručno vodstvo kineziologa, članova Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije.

U sportskom centru Graberje učenici će se okušati u nogometu, košarci, rukometu, atletici, borilačkim sportovima, plesu i badmintonu, a poziv roditeljima da prijave svoju djecu uputila je i Anica Sitar, stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina.

Poučeni pozitivnim iskustvima od prijašnjih godina, nakon uspješnog ljetnog višeboja, i ove smo zimske praznike odlučili provesti u sportu i rekreaciji. Poticanje djece na bavljenje sportom jedan je od prioriteta Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, budući da ono stvara pozitivne životne navike. Bavljenje sportom od najmanjih nogu razvija socijalne vještine, odgovornost, samostalnost i timski rad, koji će djeci kasnije u životu biti neprocjenjivi, a tu je naravno i zabava i provođenje školskih praznika s vršnjacima – poručila je Sitar.

Prijave su moguće isključivo putem sljedećeg linka:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9JOgBZnXBrdX0YLKbjpuUnuqg3nFg_hEvBUhSrCUOLRRC1w/viewform ,a broj polaznika ograničen je na 60.

Predsjednik ZSUGV:
mr.sc. Alen Runac,prof.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 × = 3

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.