ČESTITKA SVJETSKOM PRVAKU

U ponedjeljak, 7. ožujka 2016. godine u 18 sati u Sportskoj dvorani u Graberju u Varaždinu bit će održan doček pod nazivom „Čestitka svjetskom prvaku“ na kojoj će građani Varaždina moći pozdraviti i čestitati svom sugrađaninu Istoku Rodešu na osvojenoj tituli svjetskog juniorskog prvaka u slalomu. Riječ je o senzacionalnom, dosad nezabilježenom uspjehu dvadesetogodišnjeg hrvatskog skijaša koji se nalazi u samom vrhu svjetskog juniorskog skijanja i kojeg s pravom nazivaju nasljednikom Ivice Kostelića. Do uspjeha je došao uvjerljivim nastupom na olimpijskoj stazi u Sočiju. Uspjeh Istoka Rodeša je još veći jer se u Hrvatsku vraća s dvije medalje, zlatnom u slalomu i  brončanom  u alpskoj kombinaciji.

Istok rodeš 2016

Poznati varaždinski sastav Carevi bit će zadužen za dobru atmosferu, a građani će s Istokom podijeliti veliku slavljeničku tortu. U ime svih građana Varaždina, Istoku Rodešu čestitat će gradonačelnik Goran Habuš.

 

Pozivamo sve učenike i njihove roditelje da podijele radost sa svojim Varaždincem – osvajačem prve hrvatske titule juniorskog svjetskog prvaka u skijanju.

Facebookyoutube