eTwnning projekt „Meet my Country and Learn English“

23. prosinca s početkom u 18:45 h, učenici naše škole sudjelovali su u međunarodnom online susretu s partnerima u eTwnning projektu „Meet my Country and Learn English“. Susret se odvijao putem Zoom-a, a sudjelovalo je 25 sudionika iz Poljske, Grčke, Turske, Francuske i Hrvatske. Projekt traje od rujna 2020., a ovaj susret je našim učenicima omogućio upoznavanje nekih vršnjaka u projektu.

Susret je inicirala i vodila koordinatorica projekta, učiteljica engleskog jezika Gašparac Dijana. Našu školu predstavljali su Ana Bistrović, Elena Weiser i Tia Stolnik iz 6.a te Blago Spajić iz 6.b. Svi sudionici su pripremili prezentacije s Božićnom tematikom, predstavili običaje obilježavanja Božića u njihovoj državi, gradu ili obitelji.

Susret je bio vrlo zanimljiv i uzbudljiv, a atmosfera izuzetno prijateljska i poticajna. Najbitnije od svega je da su se svi učenici osjećali ugodno te dobili motivaciju za daljnje učenje engleskog jezika. Svi zajedno smo zaključili kakao nam je potrebno više ovakvih međunarodnih iskustava i susreta, „žive komunikacije“ na engleskom jeziku  te ćemo ih zasigurno provoditi i u narednim mjesecima.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

− 1 = 8

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.