HUMANITARNA PRIREDBA ”KOFER PRIJATELJSTVA”

Na sjednici Dječjeg gradskog vijeća dogovoreno je da ćemo mi iz Društva Naša djeca Varaždin uputiti zamolbu kako bi putem školske knjige obavjestili učenike o održavanju humanitarne priredbe

 ''Kofer prijateljstva'' koju će ove godine povodom blagdana Valentinovo organizirati Društvo Naša djeca Varaždin.

Program ćemo izvoditi  u petak, 13. veljače 2015. godine u 18 sati u Sportskoj dvorani u Graberju.

U programu će nastupiti preko 300 polaznika radionica iz Društva Naša djeca uz Groove On bend, jednog od pjevača Glazbene radionice pjevanja Mali slavuji, Nevena Stipčića.

 

Ulaznice po cijeni od 20,00 kuna možete kupiti na blagajni Drzuštva Naša djeca radnim danom od 11 do 19 sati, ili na blagajni Sportske dvorane jedan sat prije programa.

 

Sredstva prikupljena ovom organizacijom su usmjerena za kupnju KOFERA PRIJATELJSTVA za djecu  iz Gunje iz poplavljenih područja koja se još uvijek ''sele'' budući da nemaju izgrađen vlastiti dom.

Na stranicama DND Vinkovci je popis takve djece s konfekcijskim brojevima za odjeću i brojevi za obuću.

Čisti prihod humanitarne priredbe  namijenjen je opremanju kofera, a  dio sredstava planiramo uplatiti  majci Marije i Rudolfa za kupnju auto sjedalica za hendikepirane osobe.

Podsjećamo da smo prošle godine u sličnom programu  prikupili 20.000,00 kuna čistog prihoda koji je uplaćen izvođaču lifta za dječaka Filipa Kosa.

Hvala u ime Dječjeg gradskog vijeća  na uključivanju u općekorisnu akciju za djecu kojima je pomoć potrebna.

Ravnateljica i voditelji Dječjeg gradskog vijeća: Đurđica Dropuljić

Facebookyoutube