Izvještaj s prvog izleta male planinarske škole

Izvještaj s prvog izleta male planinarske škole
Sekcija „Čevo“ IV.OŠ PD MIV

Najmlađi planinari naše škole subotu, 5.11.2016., su proveli na svom prvom planinarskom izletu na Kalnik. 39 planinara i 5 učiteljica i 1 roditelj zajedno su proveli lijepi jesenski dan u prirodi. Izlet je dio planinarske škole koja je započela u listopadu , a veći dio znanja učenici će steći upravo na izletima.


Planinari 2016 (9)

Svi učenici su uspješno osvojili vrh Kalnika, Vranilac,  i u svoje nove planinarske dnevnike utisnuli prvi štambilj kao dokaz svog uspona.

Nakon silaska s vrha, planinari su se okrjepili hranom iz ruksaka, ali i ukusnim palačinkama i grahom koji pripremaju kuhari kalničkog planinarskog doma. Nakon slobodnog vremena i igre,  učiteljice su planinarima  uručile njihove planinarske iskaznice i čestitale što su postali članovi velikog planinarskog društva MIV.

Za svu djecu osigurane su lijepe zelene majice s logom sekcije „Čevo“ IV.OŠ, te se ovim putem zahvaljujemo sponzoru koji je imao sluha za potrebe naših najmlađih planinara- Međunarodnoj agenciji za razvoj- MARA iz Varaždina.

Tiskara Tonimir iz Varaždinskih Toplica donirala nam je lijepo dizajnirane i tiskane planinarske dnevnike baš za potrebe male planinarske škole.

Hvala!

Kako nam je bilo na izletu, pogledajte u galeriji slika.

 

Facebookyoutube