Lino višebojac

U ovoj školskoj godini Lino višebojac gostuje u IV. OŠ Varaždin. Početak natjecanja je 16. 11. 2017., u Sportskoj dvorani Graberje u 11.o0 h, a s nestrpljenjem očekujemo sportskog gosta iznenađenja!

Lino višebojac, koji je do sezone 2010./’ 11. nosio naziv Čokolino višebojac, pokrenut je na inicijativu legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana u školskoj godini 2006./’07. Legendarni kapetan vatrenih je pokazao koliko mu znače dječja radost i kako kroz Lino višebojac kojeg je osmislio nastoji mlade približiti sportu, učiti ih kako se radovati pobjedama i kako sportski podnijeti poraz. U svakoj školskoj godini održava se po 24 natjecanja u osnovnim školama te jedno finalno natjecanje na kojemu se okupljaju pobjednici sa školskih natjecanja nastojeći izboriti ostvarenje svog sportskog sna.

Pobjednici Lino višebojca uz pehar dobivaju i mogućnost odabira sportskog događanja u svijetu kojemu žele prisustvovati, a Podravka i Sportske novosti, Hrvatski telekom, njihove snove pretvaraju u stvarnost.

Do sada su ostvarenja sportskog sna bila prisustvovanje utakmici Lige prvaka između Barcelone i Lyona i susret sa Lionelom Messijem, finale UEFA Europske lige u Hamburgu između Atletica Madrid i Fulhama i druženje s rukometašima Vorijem, Duvnjakom i Lackovićem te prisustvovanje utakmici između Tottenhama i West Ham-a, druženje sa hrvatskim reprezentativcima (Modrićem, Čorlukom, Pletikosom i Kranjčarom)…

Pokažimo se kao vrsni domaćini i navijači! Olovke i bojice u ruke! Napišite literarni rad kako izgleda “Svijet po tvom”, dočekajmo naše sportaše s jedinstvenim transparentima i uživajmo u igri i sportu!


Pozivamo sve učenike, zainteresirane roditelje i prijatelje IV.osnovne škole, da zajedno veseljem i navijanjem upriličimo smotru sportske radosti i dječje kreativnosti.

 Kada? Četvrtak, 16. listopada 2017. u 11,00 sati

Gdje? Sportska dvorana Graberje

Poseban gost iznenađenja: vrhunski sportaš ili osoba iz sportskog svijeta

Domaćin: IV. OŠ Varaždin

 uz podršku Sportskih novosti, Podravke d.d. i Hrvatskog telekoma d.d.

Facebookyoutube