Nastava u školskoj godini 2014./’15.

Nastava u školskoj godini 2014./'15. počinje u ponedjeljak,  08. 09.2014. godine. 

 

Prvog dana nastave učenici drugih, trećih, četvrtih, petih, šestih, sedmih i osmih razreda trebaju doći u školu u 8,00 sati.

Učenici su obavezni donijeti papuče. Upućujemo da obavezno budu kućne papuče, a ne tenisice i sl.

 

Istog dana, 08. 09. 2014. učenici prvih razreda, u pratnji roditelja ili staratelja, pozivaju se na priredbu dobrodošlice u 10,00 sati. Nakon priredbe, učenici će s razrednicama održati prvi nastavni sat u svojim razredima.


Nabava obaveznih udžbenika i radnih bilježnica za šk. god. 2014./’15. (2)

Poštovani roditelji/staratelji i učenici IV. OŠ Varaždin,

slijedom upita dijela roditelja,

obavještavamo Vas da će sukladno Zaključku Gradonačelnika Grada Varaždina od 4. srpnja 2014. od strane Grada biti financirana nabava obaveznih udžbenika i radnih bilježnica za šk. god. 2014./'15. za sve roditelje/ staratelje s adresom prebivališta na području grada Varaždina, zaključno s 31. 05. 2014.

Popis navedenih udžbenika i radnih bilježnica koji se odnose na IV. OŠ Varaždin nalaze se u poveznici http://www.os-cetvrta-vz.skole.hr/wp-content/uploads/2014/06/Udzbenici2014.pdf

            Slijedom navedenog Zaključka, podjela gore navedenih obaveznih udžbenika i radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete biti će organizirana u prostorijama IV. OŠ Varaždin, u prvome tjednu nastave tijekom popodnevnih sati. Udžbenike će preuzimati isključivo roditelj/staratelj (pripremiti OIB!) te će prilikom preuzimanja udžbenika i radnih bilježnica roditelj/skrbnik će potpisati izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja neoštećenih udžbenika nakon završetka školske godine.

Također, Vas obavještavamo kao što proizlazi iz gore navedenog Zaključka da roditelji sami, o svojem trošku nabavljaju:

·         udžbenike za izborne predmete (vjeronauk, informatika, drugi strani jezik) te

·         likovne mape,

·         atlase te

·         radne kutije za tehničku kulturu prema navedenom nakladniku (V. popis udžbenika)

 


 

Facebookyoutube