Natjecanje iz poznavanja prometnih propisa

Poštovani ravnatelji, učitelji i djeco

u utorak 11.11.2014. u vremenu od 08-22 sati održat će se 5. ispit na 6. državnom natjecanju iz poznavanja prometnih propisa na http://ucilica.skole.hr/

koje organizira Ministarstvo unutarnjih poslova s ciljem edukacije djece i smanjenja broja stradalih u prometu.

Znači, do kraja natjecanja preostalo je šest ispita. S obrizom da se boduju rezultati 6 najboljih ispita, pravo je vrijeme da se u natjecanje uključe svi koji to do sada nisu učinilii.

Poredak najuspješnijih učenika, razrednih odjeljenja i škola koji možete pratiti na http://ucilica.skole.hr/Natjecanje/Poredak je privremen, a iznenađenja su moguća do samoga kraja. 

Bodovi iz poučnih sadržaja mogu se prikupljati do kraja natjecanja 30.11.2014., tako da se poredak može promijeniti i nakon zadnjeg ispita.

Iz taktičkih razloga, neki učenici (i njihovi voditelji razrednih odjeljenja) vježbe ostavljaju za sam kraj natjecanja. enlightened

 

Za sudjelovanje u natjecanju potrebni su jedino AAI@EduHR korisnički podaci i dobra volja!

Pogledajte i nagrade: http://ucilica.skole.hr/nagrade .

Jer sudjelujući na natjecanju sigurno će naučiti i korisne savjete za sigurnije sudjelovanju u prometu, pa ako smo na ovaj način uspjeli utjecati da bude samo jedna prometna nesreća manje, napravili smo veliki posao. A za to nam je potrebna i Vaša pomoć.

Facebookyoutube