Posjet edukatora iz Vijeća Europe o ljudskim pravima

U petak, 16.10. 2014. naša škola ugostila je predstavnika 3rd Macedonitissa Junior School, Stylianos Lenas, gospodina Angelides Marinosa te jednog od edukatora iz Vijeća Europe o ljudskim pravima, gospodina Filipa Cara iz 3. OŠ Čakovec.

ljudskim pravima (1)

Cilj posjete bio je nastavak suradnje započete u Crnoj Gori u sklopu seminara o ljudskim pravima gdje su našu školu predstavljale učiteljice engleskog (Hrnčić i Gašparac) te psihologinja škole, Mirjana Vincek Škvorc. 

ljudskim pravima (4)

3rd Macedonitissa Junior School kao partnerska škola primjer je dobre prakse  rada i poduzetničkog duha  Vijeća roditelja. Gospodin Angelides prezentirao je rad njihovog Vijeća roditelja čiji je on predsjednik. Sastanak je bio izuzetno zanimljiv, inspirativan i koristan te vjerujemo poticajan za rad našeg Vijeća roditelja. Sastanku s predstavnikom ciparske škole nazočili su ravnateljica Jasmina Dvorski, pedagoginja škole Snježana Šitum, psihologinja škole Mirjana Vincek-Škvorc, Antonija Benjak, Silvija Hrnčić, Silvija Špiranec, Sofija Fruk, Snježana Kolak, Dijana Gašparac i Filip Car te predsjednica Vijeća roditelja naše škole, gđa Kiđemet. U pozitivnom i prijateljskom ozračju razmijenile su se ideje, pitanja i savjeti. 
ljudskim pravima (3)
Nakon sastanka, g. Angelides je obišao i prostore škole . Dojmovi našeg gosta bili su vrlo pozitivni, osobito su ga se dojmili učenici s kojima je nakratko bio u kontakntu, ali ih je procijenio kako vrlo prostojnu djecu koja se ugodno osjećaju u svojoj školi.
Suradnja s partnerskom školom nastavit će se i dalje.
ljudskim pravima (2)
Facebookyoutube