Sat glazbene kulture u 3.a

SAT GLAZBENE KULTURE U 3.A 2017 (3)

U petak su Ivana i Marta na 4. sat donijele svoje instrumente. Ivana je donijela violinu, a Marta violončelo. Najviše mi se svidjelo kad su odsvirale „Magarac i kukavica“. Jako je bilo lijepo, taj sat je bio čaroban.

Nikki Žnidar

 

Ivana i Marta su u školi napravile koncert djeci iz razreda. Ivana je svirala violinu, a Marta violončelo. Svi iz razreda smo se zabavili i ponešto naučili. Naučili smo da se violina i violončelo svira s gudalom i da mora biti tišina kada netko svira da ga ne ometamo. Za sviranje su im trebale note. Svirale su lijepe skladbe.

Silvija Gal

 

Marta i Ivana su na sat glazbene kulture donijele violinu i vioolončelo. Pokazale su nam kako lijepo znaju svirati. Kada su svirale, ja sam se osjećala lijepo i ugodno, zato što volim glazbu. Taj sat je bio super i želim da se ponovi.

Klara Studak

 

U petak su nam Ivana i Marta svirale na violini i violončelu. Meni je bilo prekrasno to slušati. Voljela bih to ponovno čuti.

Tonka Grabar

 

Ivana i Marta su donijele gudačke instrumente. Ivana je donijela violinu, a Marta violončelo. Zajedno su svirale „Blistaj, blistaj zvijezdo mala“ i još neke skladbe. Osjećala sam se sretno, veselo i kao da sam na koncertu.

Sara Vukalović

 

Ivana i Marta su donijele violinu i violončelo. Svirale su razne pjesme. Ja sam se osjećao sretno, htio bih da se to ponovi.

Dino Novoselec

Facebookyoutube