VAŽNA OBAVIJEST – Županijsko natjecanje iz matematike

U srijedu, 28. 2. 2018., IV. OŠ Varaždin je domaćin Županijskog natjecanja iz matematike.

Taj se dan, prema Godišnjem planu i programu rada Škole, ne će se održati nastava IV. OŠ Varaždin, kao ni aktivnosti u popodnevnim satima: izvannastavne aktivnosti, izborna nastava, produženi boravak, korištenje sportske dvorane.

***

U srijedu 28.veljače 2018. zbog vremenskih (ne)prilika neće se održavati nastava u školama kojima je osnivač Varaždinska županija.

Bez obzira na navedeno, Županijsko natjecanje iz matematike redovito se održava: 28. veljače 2018. u 10:00 sati u IV. osnovnoj školi Varaždin.

Odluku o istome donijelo je Državno povjerenstvo za provođenja natjecanja iz matematike.


Ukoliko uistinu niste u prilici nazočiti Županijskom natjecanju iz matematike radi opravdanih razloga, možete koristiti pravo pisanja testa u svojim školama.

http://www.azoo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=6525:vana-obavijest-za-upanijska-povjerenstva-za-provedbu-natjecanja-iz-matematike-&catid=301:matematika&Itemid=118

Koraci:

  1. prijaviti se na jasmina.dvorski@skole.hr  službenim dopisom (skenirani dokument) da želite koristiti to pravo (navesti broj učenika, razred)
  2. prijaviti e-adresu Vaše Škole na koju ćemo Vam dostaviti podatke za pisanje rada
  3. IV. OŠ Varaždin Vam elektronskim putem dostavlja materijale prije početka natjecanja
  4. učenik piše rad pod nadzorom odgovorne osobe, a koja nije mentor učenici/ku, po propozicijama natjecanja
  5. učenički rad se mora skenirati i poslati županijskome povjerenstvu (jasmina.dvorski@skole.hr ) na ispravljanje sa službene elektronske pošte Vaše Škole, najkasnije 30 minuta poslije završetka natjecanja.
  6. voditi računa o Uputama za županijsko povjerenstvo.

SVI DOKUMENTI (download)


 

U četvrtak, 1. 03. 2018. nastava i aktivnosti odvijaju se redovito!

Facebookyoutube