VELIKO SRCE VARAŽDINA

Svake godine na Dan međusobnog pomaganja, 26.listopada, Društvo naša djeca Varaždin dodjeljuje nagradu Veliko srce Varaždina učenicima osnovnih gradskih škola.

 

Nagrada se dodjeljuje za:

  • izvanredna postignuća, te istaknute uspjehe na području međusobnog pomaganja,
  • čku  pomoć,
  • đugeneracijsku solidarnost,
  • promicanje i poštovanja dječjih prava

 

                ****************************************************

Šk.god. 2016./17.

Dječji forum naše Škole i članovi Vijeća  učenika od 5. do 8. odlučili su za nagradu Veliko srce Varaždina predložiti  isključivo učenike/ce  osmih razreda koji su se svojim ponašanjem i radom istakli tijekom cjelokupnog osnovnoškolskog obrazovanja.

 

Na ovogodišnji Natječaj prijavili smo četvero Osmaša, a Komisija DGV-a odabrala je

 

ZARU HRNČIĆ za VELIKO SRCE VARAŽDINA

veliko-srce-varazdina-sl1

 

 

 

ZARA  HRNČIĆ, 8a

Za Zaru možemo reći samo riječi hvale; dobra je, pametna, marljiva i uredna. Uvijek je tu za nas i nikada joj nije teško pomoći bilo kome.

U napetim trenucima svađa ili sukoba ona sve smiruje i pomaže u rješavanju problema na razuman i miran način.

Posebno ističemo njenu odgovornost i zalaganje u promicanju dječjih prava kroz Dječji forum IV. OŠ Varaždin te višegodišnje aktivno sudjelovanje u Dječjem Gradskom Vijeću.

 

Velika srca naše Škole; Laura,Zara, Marko i Bono

veliko-srce-varazdina-sl2

 

 

LAURA  LUKAČIĆ,8a

je odlična učenica. U razredu je omiljena jer je uvijek spremna pomoći svakome, nasmijana je, strpljiva i puna razumijevanja. Savjesna je i odgovorna, vrlo ozbiljno shvaća svoje obveze, na nju se uvijek može osloniti i računati. U ophođenju je uvijek pristojna, nikad nije ni s kim u svađi, s poštovanjem se odnosi i prema vršnjacima i prema odraslima.

 

MARKO PINTARIĆ,8a

je marljiv i kulturan dječak, koji svima rado pomaže u učenju i nevolji. Svima koji to zatraže pomaže u učenju, često dolazi na nulti sat i objašnjava nam gradivo iz kemije. Uporan je i vrlo pametan. Poštuje tuđa mišljenja.

Vrlo je duhovit pa nas uspije nasmijati i u teškim trenucima.

 

BONO  STANKOVIĆ,8b

uzoran je učenik i vrlo odgovoran u svim zadatcima. Nadasve je dobar prijatelj i brižan prema svakome. Kad god netko treba pomoć u učenju Bono je tu.

Zabavan je i ima dobar smisao za humor.

 

 

 

 

Facebookyoutube