JELOVNIK

J E L O V N I K   U Ž I N E

jelovnik gore

 

JELOVNIK UŽINE ZA VELJAČU 2020.g.

 

PONEDJELJAK 3. 2. KURUZNI PRSTIĆI, PUDING, VOĆE
UTORAK 4. 2. ĐAČKI SENDVIČ, POVRĆE, ČAJ S LIMUNIM I MEDOM, VOĆE
SRIJEDA 5. 2. CORNFLAKES, MLIJEKO, VOĆE
ČETVRTAK 6. 2. FILETINO, RIŽOTO OD POVRĆA, KRUH, VOĆE
PETAK 7. 2. CALZONE PIZZA, ČAJ, VOĆE

 

PONEDJELJAK 10. 2. NAMAZ OD TUNE, GRAHAM KRUH, ČAJ, VOĆE
UTORAK 11. 2. KUKURUZNO PECIVO, PILEĆA PRSA SALAMA, SOK, VOĆE
SRIJEDA 12. 2. MUSLI SA ŽITARICAMA, MLIJEKO, VOĆE
ČETVRTAK 13. 2. PILEĆI FILE, MLINCI, KRUH, VOĆE
PETAK 14. 2. PUTER ŠTANGICA, MONTE, VALENTINOVSKO IZNENAĐENJE VOĆE

 

PONEDJELJAK 17. 2. RAŽENI KRUH, SIR S VRHNJEM, VOĆE, ČAJ
UTORAK 18. 2. ŠARENI SENDVIČ, VOĆE, SOK
SRIJEDA 19. 2. KRUH POLUBIJELI, LINOLADA, VOĆE, MLIJEKO
ČETVRTAK 20. 2. PILEĆI RIŽOTO, CIKLA SALATA, VOĆE,
PETAK 21. 2. ŠTANGICA OD SIRA ILI OD ŠUNKE (LISNATO), JOGURT

 

PONEDJELJAK 24. 2. KLIPIĆ SIR – ŠUNKA, BANANA, ČAJ
UTORAK 25. 2. MAŠKARSKA KRAFNA, BIJELA KAVA, VOĆE
SRIJEDA 26. 2. PANIRANI ŠTAPIĆI LIGNJI, TARTAR, VOĆE
ČETVRTAK 27. 2. KRUH POLUBIJELI, MARGO, MARMELADA, MLIJEKO, VOĆE
PETAK 28. 2. PECIVO SA SJEMENKAMA, FINA SALAMA, VOĆE ČAJ

 

 

Cijena obroka= 5,00kn/dan *U slučaju potrebe kuharica zadržava pravo promjene jelovnika*

 

jelovnik


J E L O V N I K    R U Č K A

JELOVNIKA  ZA  02. mjesec 2020.

 

1. TJEDAN

Pon     03.02. Pileći naravni odrezak, hajdina kašavoće-banana, kruh
Uto     04.02. Rižoto s piletinom i povrćem, salata kupus svježi, kruh
Sri      05.02. Fino varivo s povrćem i mesom, zap.štrukli sa sirom, kruh
Čet     06.02. Pohani pileći file, pirjana riža, salata od cikle, kruh
Pet     07.02. Ćufte u rajčici, pire krumpir, krafna s čokoladom,  kruh

 

2.  TJEDAN

Pon     10.02. Ričet i grah varivo sa suhim mesom, palačinke s pekmezom , kruh
Uto     11.02. Kosana mesna rolada, krumpir salata ,voće, kruh
Sri      12.02. Sekely gulaš, pire krumpir, kruh, croissant s maslacem
Čet     13.02. Ćevapi domaći 150g., krumpir restani, kećap ( ajvar), kruh
Pet     14.02. Pileći frittesi 150g., miješano povrće na maslacu, kompot, kruh

 

3.  TJEDAN

Pon     17.02. Pečeni pileći file, mlinci, kupus salata, kruh
Uto     18.02. Makaroni s mljevenim mesom, salata kiseli krastavci, kruh
Sri      19.02. Naravni odrezak, pire krumpir, kruh, voće-naranča
Čet     20.02. Svinjetina u povrću, tjestenina fusilli, salata kisela paprika, kruh
Pet      21.02. Kelj varivo, hrenovka ½ para, puding od vanilije, kruh

 

 

4.  TJEDAN

Pon     24.02. Pečena svinjetina, restani krumpir, kiseli krastavci, kruh
Ut.      25.02. Pljeskavica grill, krumpir iz pećnice, kećap , kruh
Sri.     26.02. Špageti s tunjevinom i parmezanom, kruh, banana
Čet.    27.02. Gulaš varivo s krumpirom i mesom, kolač od sira, kruh
Pet.     28.02. Pileći pariški odrezak, riža, voće-jabuka, kruh

 

DOBAR TEK!

 UČENICI OD 1. DO 8. RAZREDA UKLJUČENI SU U  „SHEMU ŠKOLSKOG VOĆA“  TE ĆE UZ REDOVNU UŽINU SVI UČENICI SVAKI DAN DOBITI SVJEŽE VOĆE

PS: Moguća je izmjena jelovnika