UDŽBENICI

Popis udžbenika

Poštovani roditelji/skrbnici!

  1. Sukladno važećem Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, sredstva za nabavku udžbenika za redovne i izborne predmete za sve učenike osnovnih škola osiguravaju se iz Državnog proračuna.

NAPOMENA: U sredstvima državnog proračuna nisu osigurana sredstva za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički…).

  1. Grad Varaždin financira nabavku drugih obrazovnih materijala (atlase, radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički…) za redovne predmete samo za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina. Učenici s područja Grada Varaždina SAMI kupuju radne bilježnice za izborne predmete i likovnu mapu.

 

Učenici koji nemaju prebivalište na području Grada Varaždina sami kupuju SVE druge obrazovne materijale (atlas, radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički…)

Roditelji imaju obavezu potpisati izjavu da se udžbenici moraju vratiti u dobrom stanju, a ako udžbenik nije u iskoristivom stanju, potrebno je kupiti novi.

Podjela udžbenika i radnih bilježnica će biti na početku školske godine, u rujnu, poslovnim prostorijama Škole. Roditelj/skrbnik će potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja neoštećenih udžbenika na kraju nastavne godine.

POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA  i dodatnih obrazovnih razreda za pojedine razredne odjele možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

Udžbenici 2023./2024. – Google disk

Komentari su zatvoreni.