Upisi u srednju školu

Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin

http://www.cisok.hr/varazdin

 


Rok za prijavu obrazovnih programa u ljetnome upisnom roku je istekao!

U utorak, 8. srpnja u 12.00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka razrednicima osnovnih škola biti omogućen ispis prijavnica za učenike njihovih razreda u izborniku Prijavnice

Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 10. srpnja 2014. godine koji će to označiti u sustavu. 

VAŽNO! Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka.

Učenici 8. razreda škola u RH svoje će prijavnice dobiti od razrednika u svojoj školi te ih potpisane na vrijeme moraju vratiti razredniku.

Učenici škola u RH koji nisu 8. razred od trenutka zaključavanje liste prioriteta moći će ispisati prijavnicu sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Dužni su ih potpisane na vrijeme dostaviti u svoju školu upisnom povjerenstvu svoje škole (osnovne ako je učenik osnovnoškolac, srednje ako je učenik srednjoškolac).

Kandidati koje je registrirao Središnji prijavni ured od trenutka zaključavanja liste prioriteta moći će ispisati prijavnicu sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Dužni su ih potpisane do gore navedenoga datuma dostaviti Središnjem prijavnom uredu na adresu e-pošte srednja@azvo.hr.

Potpisivanjem prijavnice svi kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u bilo koji obrazovni program naveden u prijavnici. Aplikacija će kandidata automatski rasporediti na obrazovni program koji mu je najviše na listi prioriteta, a na kojemu prema broju bodova ulazi u upisnu kvotu. Također, ova prijava ne garantira upis u odabrane obrazovne programe ako upisna kvota u trenutku objave konačnih ljestvica poretka bude popunjena kandidatima s više bodova.

VAŽNA NAPOMENA: svi će kandidati originalnu dokumentaciju temeljem koje su prilikom prijave ostvarili određena prava, morati dostaviti srednjoj školi koju će upisati u razdoblju određenom za upis.

 

Jedinstveni_popis_zdravstvenih_kontraindikacija_u svrhu upisa_u_I_razred srednje škole

Zapošljavanje PU Varaždinske – lječnički pregledi za deficitarna zanimanja

Brošura – Prijave i upisi u srednju školu

Izravan upis

 

Struktura upisa za škole kojima je osnivač Republika Hrvatska

UPISI 2014-15

Odluka o upisu učenika

 


Snimku održanoga regionalnoga sastanka sa ravnateljima osnovnih škola u Varaždinu, 12. svibnja 2014. g., možete pogledati na sljedećoj poveznici:

POGLEDAJTE SNIMKU (youtube)
 

Struktura upisa za škole kojima je osnivač Republika Hrvatska

Odluka o upisu učenika


 

UPIS U SREDNJE ŠKOLE u šk. god. 2014./15.

POPIS PREDMETA POSEBNO VAŽNIH ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU

 

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I.razred srednje škole u školskoj godini 2014. – 2015

 

UPISI U SREDNJE ŠKOLE – NAJČEŠĆA PITANJA

 


Željeli bismo ukazati na mogućnosti koje Zagrebačka umjetnička gimnazija može ponuditi Vašim zaintersiranim učenicima, te Vas molimo  za suradnju  kroz pružanje informacija Vašim učenicima.
Cilj nam je ukazati roditeljima i učenicima završnih osmih razreda na  mnogobrojne mogućnosti i raznolikost obrazovnog sustava u koji će se učenici uključivati po završetku školske godine, te Vas ovim putem obavještavamo da je upravo izašao naš novi broj on-line magazina ZUG-SchoolYard u kojem učenici, nastavnici i roditelji mogu saznati više informacija o načinu rada u ZUG-u, mogućnostima besplatnih putovanja za sve učenike kroz Comenius –  Erasmus + programe, nove obrazovne programe za smjer Dizajner unutrašnje arhitektureModni stilist te još mnogo vijesti i novosti koje Vam donosimo :-))
ZUG SchoolYard link
Također pozivamo sve zainteresirane učenike i njihove roditelje da posjete web stranicu ZUG-a  www.zug.com.hr  gdje mogu pronaći detaljnije informacije o školi, našim novim programima, smještaju za učenike, lokaciji škole i još mnogo toga.
 
S poštovanjem,
RAVNATELJICA
Gordana Koludrović, prof.soc.
Zagrebačka umjetnička gimnazija
Amruševa 10
10 000 Zagreb
info@umjetnicka-gimnazija.hr
Tel.:003851 48 55 585