eUpisi

E-UPISI U SREDNJU ŠKOLU

 

Poštovani roditelji ovdje Vam prilažem upute od strane CARNETA vezane za upise u srednje škole, te Vas molim da ih proučite.

Stranica za upis u srednju školu za kandidate: https://srednje.e-upisi.hr

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas kako su na stranici za upis u srednje škole (https://srednje.e-upisi.hr) pod karticom “Korisničke upute” objavljeni hodogrami za kandidate i roditelje/skrbnike. Hodogrami su dokumenti u kojima je na jednostavan i sažet način opisan cijeli upisni postupak prema kategorijama kandidata. Ovi hodogrami zamijenit će dosadašnje brošure. Pozivamo vas da s kandidatima i njihovim roditeljima/skrbnicima podijelite ovu informaciju kako bi i sami mogli pratiti što su sve dužni učiniti tijekom upisnog postupka.

Hodogram – Redoviti kandidati

Hodogram – Kandidati s teškoćama u razvoju

Hodogram – Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Hodogram – Upis u razredne odjele za sportaše i umjetničke odjele

Također Vas obavještavamo kako je Odluka o upisu u I. razred srednje škole upućena na objavu Narodnim Novinama, stupit će na snagu prvi dan nakon objave, a u svrhu informiranja javnosti objavljujemo neslužbene datume ovogodišnjih upisa u srednju školu. Kalendare također možete pronaći na stranici za upis u srednje škole pod karticom Česta pitanja –> Važni dokumenti.

Kalendar – Redoviti kandidati i kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Kalendar – Kandidati s teškoćama u razvoju

Kalendar – Kandidati za upis u razredne odjele za sportaše

U skladu s ovim kalendarom, početak upisa u srednju školu u 2023. godini kreće 29. svibnja 2023.

Dodatno, obavještavamo Vas i o početku korištenja Viber info-kanala na kojem ćemo objavljivati sve važne informacije o upisima u srednje škole za kandidate i roditelje/skrbnike. Podatke za priključivanje info-kanalu možete pronaći na https://srednje.e-upisi.hr pod karticom Pomoć i podrška.

Obavještavamo vas i o webinaru o prijavama i upisima u srednje škole za kandidate i roditelje/skrbnike koji će se održati u srijedu, 31. 5. 2023. od 10 do 12 sati. Zainteresirani kandidati i roditelji/skrbnici na webinar se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: http://tiny.cc/7c47vz. Obavijest će pravovremeno biti postavljena i na https://srednje.e-upisi.hr. Za one koji ne mogu prisustvovati webinaru, snimka će biti objavljena na CARNET-ovom portalu Meduza.

Na kraju Vas pozivamo da se za pitanja vezana uz upise u srednju školu javite na helpdesk@skole.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.