Konačna lista odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava

Poštovani roditelji/skrbnici!

Konačna lista odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za IV. OŠ Varaždin nalazi se OVDJE.

Sukladno Zaključku primljenom od Grada Varaždina –  i u školskoj godini 2018./’19. , Osnivač IV. OŠ Varaždin, Grad Varaždin, finacirat će nabavu:

A) radnih bilježnica za šk. godinu 2018./19. za obavezne predmete i

B) dokup obveznih udžbenika za školsku godinu 2018./2019. za obvezne nastavne predmete, za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina zaključno s danom 31. 5. 2018. godine.

Stoga, svi učenici (koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina zaključno s danom 31.5.2018. godine) 1. – 8. razreda, imaju osigurane besplatne udžbenike, radne bilježnice, vježbenice za obvezne nastavne predmete. Tijekom prvog nastavnog tjedna u rujnu 2018., organizirat će se podjela knjiga.

Prilikom preuzimanja udžbenika i radnih bilježnica, roditelj/skrbnik će potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja neoštećenih udžbenika nakon završetka školske godine u školu koju učenik pohađa.

Roditelji/skrbnici trebaju kupiti iz osobnih sredstava udžbenike, radne bilježnice i pripadajuća nastavna sredstva za izborne predmete  prema popisu Izborni predmeti 2018. – 2019.

  • 8. r.:  Likovna kultura: Likovna mapa za pripadajući razred koji dijete polazi.
  • Samo učenici 5. razreda: Geografija– Geografski atlas

 

ZAKLJUČAK:

Roditelji/skrbnici (za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina zaključno s danom 31.5.2018. godine) ne kupuju knjige za obavezne predmete, uključujući i Informatiku koja je u 5. i 6. razredu obavezan predmet.

Roditelji/skrbnici (za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina zaključno s danom 31.5.2018. godine) kupuju: izborne predmete, likovnu mapu za pripadajući razred i geografski atlas (samo 5. razred).

Ostale važne informacije, poosobljene za svaki razredni odjel, bit će date na prvim roditeljskim sastancima u rujnu 2018.

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Komentari su zatvoreni.