Obavijesti

Dragi učenici i učenice.

Ove godine obilježava se 30. godišnjica stradanja Vukovara te će se u Vukovaru i Škabrnji, ali i diljem naše domovine, 18. studenoga 2021. godine obilježiti  Dan sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

U skladu s Zakonom o proglašenju Vukovara mjestom posebnog domovinskog pijeteta  (Narodne novine, broj 25/2020), Vukovar je proglašen mjestom posebnog domovinskog pijeteta i ima posebno važnu ulogu u hrvatskoj povijesti uspostave samostalne, nezavisne, suverene i demokratske države te predstavlja simbol otpora, žrtve, pobjede i zajedništva odnosno obrane državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Hrvatske u Domovinskom ratu.

Uz odobrenje MZO-a i AZOO – a film i materijale možete pogledati na poveznici : http://www.odtogadana.com/.

Zaposlenici i učenici IV. OŠ Varaždin na osobit način promišljaju o stradanju svih ljudi u Domovinskom ratu, plemenito i dostojanstveno – Hrvatsku volimo učenjem, marljivošću, dobrom voljom i zdravljem!

***

U četvrtak, 18. 11. je državni praznik, a temeljem Kalendara rada škole za šk. god. 2021./’22. u petak, 19. 11. 2021. je nenastavni /radni/ dani – nema nastave.

U ponedjeljak, 22. 11. 2021. nastava se održava prema redovitom rasporedu.

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.