On-line nastava

Dragi učenici i učenice,

kao što znate, nastavu u IV. OŠ Varaždin do daljnjega nećemo imati zbog suzbijanja epidemije virusa COVID-19. Međutim, to ne znači da u potpunosti prestajemo s radom, učenjem, istraživanjem, već se samo prebacujemo na e-učenje (nastava na daljinu).

Pokušajmo zajedno u strpljenju, odgovornosti, marljivosti proći kroz sve ovo, kako ne bi bilo produživanja nastave. Molim da se svi učenici i učenice ponašaju uljuđeno i solidarno u virtualnom okružju.


RAZREDNA NASTAVA

Od 16. 3. 2020. g., ćete pratiti nastavne sadržaje preko HRT3 programa Škola na Trećem: poveznica

https://skolazazivot.hr/raspored/

Razredne učiteljice su dale jasne upute roditeljima na način da su dale na raspolaganje komunikaciju putem odgovarajućeg komunikacijskog kanala (mali, Viber, i sl) gdje ćete svakodnevno dobivati upute za rad.

 

PREDMETNA NASTAVA

https://skolazazivot.hr/raspored/

Od srijede, 18. 3. 2020.g., kreće nastava na daljinu u virtualnim razredima IV. OŠ Varaždin u koje ćete biti „dodani“ od strane svojih razrednika. Pokažite znanje i odgovornost u uporabi svojih digitalnih pomagala i ne zlouporabljavajte ih. Vaša se nazočnost bilježi te ukoliko niste ulogirani jedan dan, evidentira se kao izostanak.

Vaši učitelji i učiteljice, cijela IV. OŠ Varaždin, Vaši roditelji od Vas očekuju ozbiljnost, strpljenje i pridržavanje dogovora i pravila kako bi ova izvanredna situacija što prije bila privedena kraju, a svi se mi vratili u našu IV. OŠ Varaždin na nastavu i nastaviti s normalnim radom.

 

Ostanite vedri, zdravi!

Mislima i „virtualno“ s Vama,

Vaša

Doc. dr. sc. Jasmina Dvorski, ravnateljica

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Komentari su zatvoreni.