Međužupanijska smotra učeničkih istraživačkih radova iz Biosigurnosti i biozaštite

IV. osnovna škola Varaždin sudjelovala na Međužupanijskoj smotri učeničkih istraživačkih radova iz Biosigurnosti i biozaštite koja se održala u Zagrebu 28. veljače 2024. godine. Smotra se održala u VII. gimnaziji Zagreb za Središnju Hrvatsku (Grad Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko- križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Primorsko-goranska, Sisačko- moslavačka, Varaždinska i Zagrebačka županija)
Iz IV. osnovne škole Varaždin sudjelovao je jedan tim kojeg su činili Paula Bosilj i Mia Kozjak te učenici koji su sudjelovali u pripremi za smotru Janko Klapež, Karlo Vugrin, Lana Adlašić i Lara Bartolić pod mentorstvom učiteljice biologije Katarine Barat i u pratnji ravnateljice Marjane Boršćak-Sudec.
Na smotri je sudjelovalo 15 timova, 30 učenika i 14 mentora te su se oni predstavili izlaganjem svojih radova. Timovi su izrađivali postere (plakate) te su provodili istraživanja.
Naši učenici su proveli istraživanje na temu Prijenos zaraznih bolesti u školama, pri čemu je naglasak bio na prijenosu hripavcem kao kapljičnoj zaraznoj bolesti u razrednoj i predmetnoj nastavi.
Učenici su dobili zahvalnice za sudjelovanje, bili motivirani te su lijepo predstavili svoj rad. Bili su zadovoljni te sa željom za ponovnim sudjelovanjem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.