Obavijest – Jesenski odmor učenika

  1. Jesenski odmor učenika počinje 02. 11. 2020. , a završava 03. 11. 2020.g.  Nastava prema uobičajenom rasporedu počinje u srijedu, 04. studenoga 2020.
  2. Dragi učenici, dragi učitelji,

osobito sam ponosna na Vašu ozbiljnost i hrabro pristupanje svim izazovima koje nam je donio početak ove školske godine: nastava u dvije smjene, ograničeno kretanje, reduciran način izvođenja određenih nastave određenih predmeta, samoizolacije, nastava na daljinu… Svatko od Vas ponaoosob je zaslužan što se nastava u našoj lijepoj IV. OŠ Varaždin odvija „u živo“, a imate prilike čuti kako su neki od Vaših vršnjaka primorani, ne svojom željom, ostati kod kuće i pratiti nastavu na daljinu. Sve navedeno potvrđuje kako ste lijepo i primjerno odgojeni, kako se znate držati dogovora, te iako ste još na početku svojega života, pokazujete ozbiljnost i odraslost. Isto je jako važno za održanje zdravlja Vas samih i svih ljudi.

U ovim „mini“ praznicima, želim da kroz odgovorno ponašanje nađete za sebe odmora i zadovoljstva u malim stvarima koje život čine čudesnim te s voljom, zdravi – dođete u srijedu, 04. 11. 2020. na nastavu.

 

Vaša RAVNATELJICA
doc. dr. sc. Jasmina Dvorski

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.