VELIKO SRCE VARAŽDINA

Svake godine na Dan međusobnog pomaganja, 26.listopada, Društvo naša djeca Varaždin dodjeljuje nagradu Veliko srce Varaždina učenicima osnovnih gradskih škola.

Nagrada se dodjeljuje za:

  • izvanredna postignuća, te istaknute uspjehe na području međusobnog pomaganja,
  • vršnjačku  pomoć,
  • međugeneracijsku solidarnost,
  • promicanje i poštovanja dječjih prava
  • nagradu uručuje  Gradonačelnik Varaždina

 

 

                ****************************************************

Šk.god. 2015./16.

Dječji forum naše Škole i članovi Vijeća  učenika od 5. do 8. odlučili su za nagradu Veliko srce Varaždina predložiti  isključivo učenike/ce  osmih razreda koji su se svojim ponašanjem i radom istakli tijekom cjelokupnog osnovnoškolskog obrazovanja.

Veliko srce 2015 (2)

 

NENSY  KLAČINSKI, 8.a

je odlična učenica, omiljena u svom razredu  jer je uvijek spremna pomoći svakome, uvijek je nasmijana, strpljiva i puna razumijevanja. Savjedna je i odgovorna, vrlo ozbiljno shvaća svoje obveze, na nju se uvijek može osloniti i računati. U ophođenju je uvijek pristojna, nikad nije ni s kim u svađi, s poštovanjem se odnosi i prema vršnjacima i prema odraslima.

 

TEA  TOPLAK, 8.b

Za Teu možemo reći samo riječi hvale; dobra je , pametna, marljiva i uredna. Uvijek je tu za nas i nikada joj nije teško pomoći bilo kome. Uvijek je nasmijana i spremna za šalu, širi pozitivnu energiju. Pomaže nam u učenju i pisanju domaćih zadaća. U napetim trenucima svađa ili sukoba ona sve smiruje i pomaže u rješavanju problema na razuman i smiren način.

 

FRAN TEPEŠ, 8.c

Marljiv je i kulturan dječak, koji svima rado pomaže u nevolji. Uporan je i vrlo pametan. Svima koji to zatraže pomaže u učenju. Poštuje tuđa mišljenja. On je odlikaš koji mudro razmišlja i uvijek je u pravu. Divan je prijatelj i kolega. On je SuperFrend. Pošten je i prema svima se ponaša jednako.

Veliko srce 2015 (1) Veliko srce 2015 (3)

Facebookyoutube