Ljetna muzezancija u varaždinskome Starome gradu/radionice

Gradski muzej Varaždin organizator je radionica Ljetna muzezancija, koje se u utvrdi Stari grad održavaju od 13. 7. do 24. 7. 2020. godine, radnim danom od 10 do 13 sati. Program se priređuje u sklopu projekta Mreža živih dvoraca kao oblika održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa – LIVING CASTLES i Ljeta u Varaždinu.  

Teme radionica su: Izrada makete Staroga grada i likovne aktivnosti, Pričaonica – legende i pripovijetke vezane uz povijest Staroga grada i likovne aktivnosti, Izrada kartonskog dvorca “Stari grad” te Društvene i sportske igre – pikado na streljačkim metama i muzejski Twister. (Opisi radionica su u prilogu!!)

Radionice su namijenjene djeci svih uzrasta, kao i ostalima zainteresiranima, a sudjelovanje je besplatno.

Raspored održavanja objavljen je i na Facebook stranicama GMV-a. Za sudjelovanje je obvezna prethodna najava voditeljici radionica muzejskoj pedagoginji u GMV-u Jeleni Petković, tel. 042 421 017. 

U organizaciji navedenih radionica Gradski muzej Varaždin radi sigurnosti posjetitelja provodi preporučene epidemiološke mjere, zbog čega je i maksimalni broj u jednoj radionici ograničen na 25 sudionika.

Veselimo se Vašem dolasku!!

 

GRADSKI MUZEJ VARAŽDIN

Šetalište J. J. Strossmayera 3

tel. 042 658 754, 658 750, muzej@gmv.hr

www.gmv.hr    www.facebook.com/GMvarazdin

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

+ 77 = 79

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.